Spencer chválí Gears of War pro XOne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer chválí Gears of War pro XOne

Spencer chválí Gears of War pro XOne

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

5. 12. 2014 12:06
Reklama

Šéf divize Xbox, Phil Spencer, otevřeně chválí práci v týmu Black Tusk Studios, kteří pod vedením Roda Fergussona připravují další díl ze série Gears of War. Ten by měl vyjít exkluzivně pro konzoli Xbox One, žádné další konkrétní informace ale v tuto chvíli známy nejsou.

Spencer napsal na svůj Twitter, že vývojáři dělají obrovský pokrok ve vývoji, na což zareagoval i Fergusson zprávou, že šlo o povedený den. Dlouhou dobu se rovněž nahlas uvažovalo nad tím, že by se mohl nový díl Gears of War objevit během předávání videoherních cen VGA (které budeme od 3:00 zítra přenášet živě), Microsoft ale potvrdil, že podobné plány nemá.

Tento postoj jde ruku v ruce s tím, co Spencer hlásal už dřív - Gears of War bude, ale stejně tak i dlouhé čekání. Největší problém totiž vývojáři spatřují v tom, že série sama ze sebe učinila tak trochu parodii a s novou érou je nutné něco změnit, či posunout k lepšímu. Tak jako tak by ale mělo nové Gears of War zůstat věrné žánru frenetické akce, odehrávající se na pozadí definitivní války.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama