Sony láká na nový projekt - Emagon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony láká na nový projekt - Emagon

Sony láká na nový projekt - Emagon

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 12. 2014 14:48 6
Reklama

Španělský PlayStation blog avizuje něco tajemného. Vlastně natolik tajemného, že si ani sami nejsme jisti, co si o tom máme myslet. Teasování se s největší pravděpodobností týká nadcházející akce PlayStation Experience v Las Vegas a probíhá formou videa, krátkého teaseru.

To ukazuje postavu prozkoumávající neznámou zalesněnou krajinu a poté na poušti rostoucí rostlinu. Španělský komentář videa přitom odkazuje na dvacetiletou historii značky PlayStation – měli jsme možnost navštívit i obsadit nesčetná místa, získat i zlikvidovat nespočet artefaktů, avšak nyní, poprvé, budou mít naše kroky skutečný dopad a v našich rukách budeme mít moc měnit věci. Emagon, 5. prosinec.

Emagon ve španělštině nic neznamená, pokud si to však přečteme pozpátku a přidáme jeden mezerník a jedno stisknutí klávesy shift, tak získáme „No Game“. A to už zkrátka zavání – všichni PlayStation 4 pozitivní hráči jistě mají v živé paměti teasování Hideo Kodžimy ohledně nového Silent Hillu předem umně skrytého za zkratku P.T. Míří snad na nás něco podobného a můžeme se těšit na další tajemné odhalení? Nebo snad může „No Game“ značit bližší odhalení virtuální reality z dílen Sony? Uvidíme, nezbývá nám než čekat a krotit vlastní zvědavost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama