Grass Simulator vstupuje na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Grass Simulator vstupuje na Steam

Grass Simulator vstupuje na Steam

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 11. 2014 09:10 1
Reklama

Existují hry divné, nad kterými se nelze než podivovat, pak ale existují hry ještě o poznání divnější, které už se běžnému chápání vymykají zcela. Mezi takové patří například různé simulátory – simulace života kamene, kozy, a nově například také… trávy. O tom jsme vás ostatně již jedou informovali, to když projekt vstupoval komunitního schvalovacícho procesu, Steam Greenlight.

Grass Simulator nám stylovým videem oznamuje vstup na Steam, a to v rámci předběžného přístupu. V roli Garryho Ramblera se vydáváte do otevřené krajiny sledovat trávu růst a v rámci simulace se také můžete jedním stéblem trávy i stát. Hra vyšla během víkendu a obsahuje tři základní herní módy – grass simulation, shooting range a konečně také dubstep cow mode. Neptejte se nás na nic a raději pouštějte video, to má potenciál vysvětlit skutečně ledacos. Snad jen vysvětlení motivace vytvořit takovou hru nám chybí, ale budiž.

Hra by měla early access (na rozdíl od jiných titulů) opustit během šesti měsíců a do té doby se můžeme těšit na nové módy, multiplayer (pojďme na louku růst společně!) a upgrade na engine Unity páté generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama