Sledujte TV spoty Warlords of Draenor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte TV spoty Warlords of Draenor

Sledujte TV spoty Warlords of Draenor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2014 16:20
Reklama

Datadisk World of Warcraft: Warlords of Draenor se pomalu ale jistě připravuje na vydání a to v domovské krajině hry znamená sadu televizních reklam. Ty lákají k vyzkoušení nebo naopak rovnou k návratu do hry, jež má tak obrovský potenciál, co se krádeže volného času a omezení sociálního života týče.

Velké množství hráčů se na páté rozšíření WoWka těší, a World of Warcraft se po letech postupného úpadku v oblíbenosti hry konečně také jednou těší z nárůstu předplatitelů. Své prsty v tom má jistě i poslední významná aktualizace, která odemyká všechna čtyři dosavadní rozšíření všem předplatitelům hry. Ten pátý datadisk pak vyjde 13. listopadu.

Níže se tedy spolu s námi podívejte na zmíněné TV spoty vyzdvihující temnou atmosféru světa Draenoru i brilantní umění Blizzardu vyrábět prvotřídní CGI filmečky. Podívat se rovněž můžete na již zveřejněné HW požadavky hry a nezapomeňte se s námi v diskuzi podělit o to, zda hodláte tomuto fenoménu opět jednou propadnout. Pokud jste tedy vůbec stihli vyjít ze cviku a WoWko úspěšně nehrajete dodnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama