Seznamte se s dabéry AC: Unity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seznamte se s dabéry AC: Unity

Seznamte se s dabéry AC: Unity

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2014 09:04
Reklama

Jména jako Dan Jeannotte, Catherine Bérubé či Brent Skagford vám pravděpodobně příliš neřeknou, jedná se totiž o naší kultuře nepříliš známé a snad až příliš vzdálená jména, avšak brzy se s nimi setkáme na obrazovkách a televizích. Tato jména figurují mezi dabéry nadcházejícího Assassin’s Creed Unity a všichni se společně ukazují ve videu pod článkem.

Pokud jste fanoušky série a netrpělivě vyhlížíte Assassin’s Creed pro PC konzole nové generace, tak si určitě následující video nenechejte ujít. Kromě herců schovanými za virtuálními postavami totiž obsahuje i pár zajímavých detailů z příběhu hry. Dozvídáme se, že Arno, jak se jmenuje hlavní postava hry, začíná jako nezkušený mladík podobně, jako tomu bylo například v Assassin’s Creed 2 a stejně jako ve druhém díle se můžeme těšit i na romantickou zápletku, jež má základy v útlém dětství Arna. Ke konci videa pak můžeme vidět i herní podobu notoricky známého Napoleona Bonaparte.

S chutí do toho, video láká k blížícímu se datu vydání – to je v Evropě stanoveno na 13. listopad na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Naskočíte spolu s námi na střechy revolucí se otřásající Paříže, nebo byste raději něco zasazeného do moderní doby?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama