Další ex-Irrational přicházejí se hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další ex-Irrational přicházejí se hrou

Další ex-Irrational přicházejí se hrou

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 10. 2014 17:29
Reklama

Tento týden se na Kickstarteru sešly dvě hry od dvou různých skupin složených z bývalých vývojářů z Irrational Games. O The Black Glove jsme poprvé slyšeli už před nějakou dobou, ale The Flame in The Flood je čerstvá novinka, která prosí o finanční pomoc.

Stylově vypadající titul by měl sledovat cestu tulačky Scout a jejího psího společníka Aesopa po řece vedoucí skrz rozbořenou Ameriku. Principem by hra měla vycházet z rogue-like her a s hráčem by se neměla nijak mazlit. Kromě boje o přežití s nepřáteli se budou muset vypořádat i s různými typy zranění či stavy. Hadí uštknutí bude vyžadovat jiný způsob léčby než podchlazení, infekce, horečka či otevřená zlomenina. Samozřejmě i potravu si budete muset v divočině obstarat pěkně po staru sběrem jídla, připadně vylepšit pomocí vytvořených nástrojů nebo za něco s někým vyměnit za kus žvance.

Hráč bude mít jeden jediný život a při každém hraní by The Flame in The Flood měl připravit jiné okolí podél řeky, tudíž žádné dvě cesty by neměly být stejné. Na konci řeky by se měla nacházet jakási záchrana, ale kdo ví, zda se jí vůbec někomu podaří dosáhnout.

Hru vyvíjí studio The Molasses Flood, ve kterém se sešli zkušení členové týmu, co společně pracovali na Bioshock Infinite. Kampaň na Kickstarteru začala dnes a v tuto chvíli má už vybráno 40 % z požadované částky. Dost možná se na tom i podepsal skvělý hudební doprovod traileru, který má na svědomí country zpěvák Chuck Ragan, který by také přispěl do finálního soundtracku hry. Co na tento projekt říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama