Autoři Bioshocku odhalují Black Glove
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Bioshocku odhalují Black Glove

Autoři Bioshocku odhalují Black Glove

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 10. 2014 10:33 1
Reklama

Někteří z bývalých vývojářů Bioshock a Bioshock Infinite se pouští do nezávislých vod a představují nám spolu se startující Kickstarterovou kampaní svůj nový titul – surrealistický projekt jménem The Black Glove. Ten by k nám, pokud to úspěch kampaně dovolí, měl zamířit koncem příštího roku ve verzích pro Windows, Mac a Linux s tím, že další platformy se vydání možná dočkají také.

Autoři Bioshocku odhalují Black Glove
i Zdroj: Hrej.cz

Kickstarterová stránka kampaně nabízí první pohled na hru formou videa – to se v tom nejlepším duchu odvolává právě na odkaz Bioshocku a jeho parádní stylizaci. Ve hře se ocitáme v divadle dvacátých let minulého století a návštěva to nebude nikterak obyčejná – těšit se můžeme na cestování napříč dimenzemi s cílem zachránit osud upadající tamní divadelní scény. Těšit se můžeme na spoustu skutečně divných věcí a mimo jiné také na vyprávění příběhu skrze prostředí hry samotné. Jméno divadla zní Equinox a již první záběry našeptávají, že se můžeme těšit na něco výjimečného a především snad i originálního. Video ostatně můžete zhlédnout pod článkem sami a vyzýváme vás tímto k tomu, abyste se v diskuzi vyjádřili, jak na vás takovýto projekt působí a zda užuž taháte prkenice za účelem podpoření titulu. Nejmenší příspěvek činí směšných dvacet dolarů a již ten slibuje stahovatelnou kopii hry.

Autoři Bioshocku odhalují Black Glove
i Zdroj: Hrej.cz

Náplň hry spočívá v plnění speciálních úkolů (ve videu je například vidět úkol, ve kterém v automatu let osmdesátých hráč likviduje vesmírného minotaura), které zpřístupňují věc ve hře snad nejpodivnější, magickou černou rukavici – odtud samotný název hry. Ta pak hráči umožní měnit minulost hry tak, abychom v herní přítomnosti dosáhli toho svého a změnili práci konkrétního umělce. Video určitě zhlédněte a pak zavítejte na oficiální Kickstarter stránku projektu – máte-li už plné zuby neoriginality a kopírování, tak vás rukopis této hry jistě osloví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama