Pátý datadisk pro WoW dostává trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pátý datadisk pro WoW dostává trailer

Pátý datadisk pro WoW dostává trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 8. 2014 17:49 37
Reklama

Kvalitní CGI filmeček dnes vyšvihne kdejaké herní studio. Není tomu ale tak dlouho, kdy panovaly časy, kdy jsme každý další od Blizzardu vyhlíželi s netrpělivostí dítka vyčkávajícího příjezd zmrzlinářského auta.

Dnes Blizzard vydal dopředu avizovaný trailer na další datadisk k World of Warcraft: Warlords of Draenor. A opět se ukazuje, že tihle borci zkrátka ukázky dělat umí a už teď jistě řada z vás netrpělivě vyhlíží 13. listopad, na kdy je stanoveno datum vydání World of Warcraft: Warlords of Draenor.

A o co půjde? Pátý datadisk se odehrává v místě zvaném Draenor, odkud mimo jiné pochází samotní orkové. Oblast je rozdělená do sedmi zón a obsahuje vše, co bychom čekali – dungeony, souboje s bossy i raidy. Maximální dosažitelný level se zvyšuje na stovku a při koupi přídavku si můžete jednu svoji postavu pošoupnout rovnou na 90. úroveň a vrhnout se tak do Draenoru ihned, jakmile datadisk vyjde.

Nicméně, jakákoli slova jsou zbytečná – pusťte si ukázku a užijte si parádní kvality, jakou umí opravdu pouze Blizzard. Nezapomeňte se s námi pak podělit o vaše dojmy. Blizzard slibuje příběhový návrat zpět, ke kořenům série sahajících do dob slavných RTS, líbí se vám takový krok?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama