Battlefield Hardline v nových videích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield Hardline v nových videích

Battlefield Hardline v nových videích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 8. 2014 10:00 3
Reklama

Nemá cenu chodit okolo horké kaše - představeníBattlefield Hardline nebylo mnohými fanoušky série přijato s velkým nadšením. Reakce byly spíše vlažné a objevovaly se názory, že se ve své podstatě jedná o přeskinovaný Battlefield 4. EA se tedy museli činit a hbitě zareagovali - oznámili posun data vydání a nejnovější prezentace hry vypadá již přeci jen trochu jinak.

Vidět můžeme v akci singleplayer i hru pro více hráčů. V kampani se máme údajně těšit na třaskavou akci ve stylu těch nejlepších televizních dramat, kde na sebe zvraty nenechají dlouho čekat, a kde se prý s koncem každého kousku vyprávění nebudeme moci dočkat na následující epizodu. Zhlédnout můžete rovnou dvanáctiminutovou ukázku z alfaverze singleplayeru. S chutí do toho!

A jak již bylo avizováno, druhá ukázka je z multiplayeru. Ta ukazuje mód rescue, ve kterém bude mít policejní komando za úkol zachraňovat rukojmí z rukou únosců. Za pozornost jistě stojí občasná snaha loupežníkům nijak neubližovat a pouze je zneškodňovat. Je však otázka, jak to však bude vypadat v reálu a nakolik se nám to bude vymykat z rukou. Sledujte, udělejte si vlastní názor a podělte se s námi o něj!

Tak co vy na to, už vás Battlefield Hardline přesvědčil, nebo si stále myslíte o kvalitách hry na policajty a lupiče své? My jsme každopádně zvědaví a těšíme se - vymazlený Counter-Strike v multiplayeru by nemusel být na škodu, stejně tak by pořádná kriminálka v podobě singleplayeru nemusela být vůbec k zahození, nemyslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama