QuakeCon začíná, dojde i na Doom
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka QuakeCon začíná, dojde i na Doom

QuakeCon začíná, dojde i na Doom

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 7. 2014 16:11 2
Reklama

Každoroční setkání všech fanoušků i zástupců id Software dneškem startuje v texaském Dallasu. Na programu je rovnou několik bodů, které zaujmou i hráče, kteří se setkání neúčastní.

Tak především se chystá velké odhalení očekávaného (a obávaného) Doomu 4, které by mělo proběhnout v 1 hodinu raní našeho času. Přes šest let vyvíjené pokračování klasické herní série, která kdysi změnila celé vnímání her na PC, doprovázají v posledních letech spíše nepříjemné zprávy, ale na druhou stranu nemůže nikdo říct, že by ho Doom 4 alespoň ze zvědavosti nezajímal.

Přítomnost mateřské společnosti Bethesda zajistí bohatý program a tak si návštěvnící budou moci užít klání v The Elder Scrolls Online PvP, Magic: The Gathering i v nedávno oznámeném Battlecry, přednášku vývojářů ze ZeniMaxu o budoucnosti jejich onlinovky nebo panelovou diskuzi s lidmi z Obsidianu o herním designu.

Všechny zápasy a diskuze budou přenášeny na oficiálním Twitch kanálu QuakeConu, ale Doom 4 se prý ukáže pouze návštěvníkům, jako poděkování za přízeň. Můžeme se tak těšit alespoň na dojmy z první ruky, které by zítra už mohly být k dohledání na internetu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama