Nové informace o Dishonored 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o Dishonored 2

Nové informace o Dishonored 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 7. 2014 12:35 2
Reklama

S blížícím se Gamescomem se opět dávají do pohybu kola spekulací a anonymní zdroje připravují hráče na nejrůznější oznámení a odhalení. Týká se to i pokračování Dishonored, o kterém jsme s v náznaku dozvěděli už v březnu. Přes víkend se však vyrojily další detaily a dnes se již mluví o odhalení hry právě v rámci německé výstavy.

Pokud jste naší předchozí zprávu nezaznamenali, měli byste vědět, že hra s největší pravděpodobností ponese podtitul Darkness of Tyvia a zahrajeme si v ní za Emily Kaldwin. Jde o postavu, se kterou jste se coby s malou holčičkou a zároveň následnicí trůnu setkali už v prvním díle. Tato informace je ale stále nepotvrzená, tudíž ji berte s rezervou. Bohužel se od ní odvíjí i další detaily, především spojené s časovým posunem od původní hry, vzhledem k tomu, že by měla být Emily v pokračování již dospělou ženou.

Pokud informace anonymních zdrojů serverů NowGamer a VG247 nelžou, hra je vyvíjena ve studiu Arkane Lyon pod dohledem Harveyho Smitha a Raphaela Colontonia, kteří se podíleli už na příprave prvního dílu. Jejich vize má být stále úzce spojena s městem Dunwall, nově bychom se ale měli podívat i za hranice města a na další ostrovy včetně zmiňované Tyvie.

Z dosavadních spekulací nakonec vyplývá i to, že Dishonored 2: Darkness of Tyvia vyjde pouze na PC a novou generaci konzolí, přičemž bychom se jej měli dočkat na podzim příštího roku. Všechny výše uvedené informace ale zatím skutečně vnímejte jako čistě spekulativní a ryze neoficiální, v srpnu budeme mít pravděpodobně jasněji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama