Odhalí E3 2014 druhý Dishonored?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalí E3 2014 druhý Dishonored?

Odhalí E3 2014 druhý Dishonored?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 3. 2014 22:30 3
Reklama

Vířící spekulace ani náhodou nekončí - po blížícím se odhalení Batmana se na nás letos v červnu s největší pravděpodobností vrhne druhý Dishonored!

Pokračování stealth akce odhalil snímek z prezentace, jehož původ však není známý a zcela samozřejmě jej můžeme až do oficiálního potvrzení považovat za podvrh. Zveřejnil ho uživatel diskuzního portálu NeoGAF s přezdívkou Endless, který ho údajně dostal emailem. Zprávy se pak velice rychle chytil portál AllGamesBeta a dál se rychle šíří.

Co se týče samotného obrázku, vedle loga Dishonored s římskou číslicí II obsahuje také hashtag Darkness of Tyvia, což by logicky mohl být podtitul nové hry. Kartografie hry pak napovídá, že by se nové dobrodružství mohlo odehrávat na severu Císařství - Tyvia je nejsevernějším ostrovem s nehostinnou krajinou a chladným klimatem.

Vzhledem k tomu, že snímek byl součástí domnělé prezentace, je možné, že se o hře bude mluvit (za zavřenými dveřmi?) ještě před samotným veletrhem E3, který se uskuteční 10. - 12. června v losangeleském Convention Centre.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama