AC: Unity nebude mít na PC zpoždění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC: Unity nebude mít na PC zpoždění

AC: Unity nebude mít na PC zpoždění

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 6. 2014 07:48 8
Reklama

Stalo se již tradicí, že Ubisoft vydává tituly ze série Assassin’s Creed na PC se zpožděním oproti konzolovým verzím. Tentokráte by tomu však tak být nemuselo, slibuje francouzský vydavatel a vysvětluje, proč k něčemu takovému dříve docházelo.

PC verze by měla vyjít současně s těmi pro Xbox One a PlayStation 4, a to již 28. října, a nám nezbývá než doufat, že tomu tak skutečně bude. Byla by přeci škoda, pokud by PC hráči museli opět čekat na to, až se konzoloví hráči vyřádí. Alespoň tak nám to v rozhovoru pro Rock Paper Shotgun slibuje Lesley Phord-Toy, producent hry, a slibuje, že autoři udělají vše pro to, aby datum dodrželi.

Vedle toho také vysvětluje, že zdržení, která vznikla v minulosti, byla způsobena obrovskou variabilitou PC jako platformy a nutností trh co možná nejvíce prozkoumat a optimalizovat běh hry na nejrůznější hardware. Musíme tedy brát v potaz, že definitivního zatím není nic, jsme však rádi i za takovouto formu přesvědčování, že se Ubisoft snaží datum vydání dodržet nezávisle na platformě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama