Máme se obávat Alien: Isolation?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Máme se obávat Alien: Isolation?

Máme se obávat Alien: Isolation?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 6. 2014 12:14 10
Reklama

Líbí se vám nový Alien: Isolation z dílen The  Creative Assembly? Nám zatím rozhodně ano, nicméně na E3 to tak zřejmě nevypadalo a spousta fanoušků i novinářů odcházelo z prezentace hry v mírném rozčilení. Hra prý nesplňovala slíbené a dokonce se začalo i šuškat o tragickém příkladu vadného marketingu Colonial Marines. Vývojáři však nechápavě kroutí hlavou a brání se.

Alistair Hope, kreativní ředitel studia, v rozhovoru pro OXM novinářům sdělil, že jej překvapily reakce lidí zkoušejících E3 demo. Stěžovali si prý na řadu věcí, například na nepřítomnost zbraní ve hře a nutnost neustále utíkat, nicméně Alistair dodává, že zbraně ve hře přítomné budou. Lidé údajně vůbec nepochopili, o čem jejich titul vlastně je. Otázkou ale je, na čí straně je chyba? Jedním dechem však Alistair dodává, že i přesto bylo na hráčích vidět, jak úžasně je hra dokázala vtáhnout.

Každopádně, hru si budeme moci vyzkoušet již po prázdninách, a to 7. října, kdy hra vychází na PC a obě současné generace konzolí Xbox a PlayStation. A nezbývá nám než doufat, že se příklad Colonial Marines opakovat nebude a The Creative Assembly nám naservírují skutečně kvalitní a na atmosféru hutný horor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama