Driveclub bude mít dynamické počasí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Driveclub bude mít dynamické počasí

Driveclub bude mít dynamické počasí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 6. 2014 12:01
Reklama

Paul Rustchynsky, ředitel vývoje ze studia Evolution Studios na svém Twitter účtu se vší pompou oznámil, že Driveclub bude obsahovat dynamické počasí. To dokonce, světe div se, bude mít vliv i na jízdní vlastnosti vozidel. Kdo by to byl řekl, že? Ovšem humor stranou, toto je málem vážná věc.

Protahovaný a problémy pronásledovaný vývoj Driveclubu snad již finišuje, to ovšem jen na oko. Paul na svém Twitteru sice avizoval dynamické počasí a my zároveň dostali řadu úchvatných screenshotů. Brzy poté však přišel tweet další. Ten nás upozornil na nemilý fakt – déšť a sníh do hry přijdou až později.

Na E3 je sice proměnlivé počasí viditelné, jedná se však o jeho velmi raný build a hráči se dočkají se zpožděním. Naštěstí tomu ale tak nebude formou placeného DLC, ale přijde v podobě aktualizace šířené zdarma všem. Prozatím vezměte zavděk alespoň obrázky ve vysokém rozlišení a také pěkným E3 videem. Plná hra pak vychází 7. října a v okleštěné podobě přijede zdarma ke všem předplatitelům služby PS+.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama