Byl The Last Guardian zrušen?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Byl The Last Guardian zrušen?

Byl The Last Guardian zrušen?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 6. 2014 07:41 3
Reklama

Za posledních několik hodin se internetem začaly šířit zvěsti o zrušení dlouho očekávané hry od tvůrců PS2 hitů Ico a Shadow of the Colossus. The Last Guardian, jehož vývoj přeskočil jednu generaci konzolí, měl být podle dvou ruských herních novinářů zrušen.

Andrej Zagudajev a Peter Salnikoff na svých Twitterech včera vypustili zprávu, že se je důvodné podezření, že The Last Guardian byl zrušen. Oba novináři prý mají kontakty v ruském Sony a nebyl důvod, proč by o zprávě lhali.

Jak se informace dostala do západních médií, jmenovitě na IGN, vyjádřil se k její validitě Scott Rohde, šéf vývoje produktů v Sony: „U večeře jsem se nad těmito drby se [Šúhejem Jošidou] zasmál. The Last Guardian NEBYL zrušen".

Naposledy jsme o The Last Guardian slyšeli v dubnu, kdy japonský časopis Famitsu tvrdil s odkazem na Sony, že bychom se ohlášení data vydání měli dočkat už brzy. Ostatně, pokud vezmeme v potaz leakutý seznam her pro PS4 z letošního února, i na něm se The Last Guardian objevil.

Sony nejspíše čeká na svůj moment na pódiu v Los Angeles, aby hru s chlapcem a zvířátkem znovu světu představilo. Už jen jeden den...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama