Wasteland 2 vyjde na konci srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wasteland 2 vyjde na konci srpna

Wasteland 2 vyjde na konci srpna

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

21. 5. 2014 10:44 1
Reklama

Post-apo RPG Wasteland 2 se i přes odklady dočká vydání, které je nyní stanoveno na konec letních prázdnin. Ačkoliv Kickstarterová kampaň slibovala, že si hru zahrajeme už v říjnu 2013, nakonec se vybralo tolik peněz a slíbený obsah tak nabobtnal, že se od jakéhokoliv data ustoupilo.

Nyní je hra dokončena a studio následující měsíce stráví vylepšováním a uhlazováním kódu. InXile stále sbírá data z probíhající bety a na jejich základě bude hru upravovat.

„Hra, kterou vydáme, je mnohem větší než jsme si při plánování kampaně na Kickstarteru vysnili. Více možností, více oblastí, více textu, to vše díky vám a vašemu sponzorování a umožnění nám na hře pracovat déle. Mým cílem je vám nabídnout více než od Wasteland 2 čekáte." napsal Brian Fargo v nejnovějším updatu.

Společně s tím přichází do bety hry nová aktualizace, která přidává poslední velkou oblast - Damontu a Missile Silo 7, takže celá Arizona (cca půlka hry) je nyní ve hře dostupná. Seznam všech novinek a změn v aktualizaci najdete na Tumblru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama