Sony teasuje novou hru H1Z1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony teasuje novou hru H1Z1

Sony teasuje novou hru H1Z1

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 4. 2014 07:57
Reklama

Sony Online si nedávno registrovalo značku H1Z1 a včera spustilo stránku... která o hře moc neříká. Podívejte se sami, na zamlženou krajinu osvícenou zářivým měsícem a řekněte nám, jak na vás společně s hudbou působí.

My v tom nevidíme nic veselého. Ze jména by se dalo odvodit, že se bude jednat o další hru se zombie infekcí (pamatujete si H1N1 a H5N1, tedy prasečí a ptačí chřipku?), dle vodojemu na hlavní stránce usuzujeme, že hra bude spíše zasazená v Severní Americe.

Ohledně H1Z1 již nějakou dobu cosinaznačoval John Smedley, ředitel Sony Online Enternatinment. Drobty informací z jeho twitteru naznačovaly práci na MMORPG survival hře odehrávající se v post-apokalyptickém světě s důrazem na sandboxový přístup k hratelnosti.

Co se však z H1Z1 vyklube se dozvíme nejpíše už zítra, kdy by mělo proběhnout oficiální představení projektu a co nás těší nejvíce, Smedley říká, že bychom si hru mohli už brzy celou zahrát.

Na druhou stranu, se zombie survival hrami se v posledních letech roztrhl pytel. V případě, že se z H1Z1 nakonec vyklube další přežívačka mezi nemrtvými, co by hra musela obsahovat, abyste se do ní pustili vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama