Interceptor kupuje 3D Realms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Interceptor kupuje 3D Realms

Interceptor kupuje 3D Realms

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 3. 2014 09:16 2
Reklama

Dánské studio Interceptor Entertainment koupilo skrze prsty svého investora studio 3D Realms. A nejen to, toto studio se údajně vůbec neobává hrozeb ze strany Gearboxu a cítí, že 3D Realms mají stále plné právo na vývoj další Duke Nukem hry (o níž se šušká, že by se měla jmenovat Duke Nukem: Mass Destruction).

V Interceptoru jsou si tím vlastně docela jistí a dle slov šéfa studia, Frederika Schreibera, by se studiem 3D Realms nezačali ani jednat, pokud by si nebyli naprosto jistí tím, že studio může další Duke Nukem hru vyvinout. Natož aby je rovnou koupili. A rovněž i šéf studia 3D Realms, Mike Nielsen tvrdí, že si jsou jistí svými právy vyvinout další titul s Duke Nukemem. Oba pánové se přitom opírají o své vlastní posudky a průzkumy. Jak však k těmto konkrétním závěrům došli, to nám zůstává záhadou. A zřejmě to tak i zůstane alespoň do té doby, než obě studia skutečně nestanou před soudem tváří tvář studiu Gearbox, údajně právoplatnému vlastníkovi značky Duke Nukem.

My jsme každopádně zvědaví na to, co se z toho vyklube, a to jak z aféry točící se okolo značky hry, tak i okolo samotného titulu. Ten by, dle slov studia Interceptor, mohl být oznámen do měsíce. Tak snad to nebude opět další průšvih tohoto blonďatého šviháka!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama