Blíží se k nám další Duke Nukem?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blíží se k nám další Duke Nukem?

Blíží se k nám další Duke Nukem?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 2. 2014 12:06 1
Reklama

Následující zprávu je nutno brát zatím trochu opatrně, nicméně dává svým způsobem docela smysl – Duke Nukem Forever se sice nevyvedl tak, jak by mnozí rádi, i přesto má však ten blonďatý švihák stále co říci a především koho oslovit.

Mrkněte na následující stránku a čtěte dále – odpočet sice skončí za více než 21 dní, již nyní však, zřejmě nechtěně, unikl kódovaný text, který jeden dobrák z redditu dokázal dešifrovat a zveřejnit. A obsahem zprávy není nic jiného, než příslib dalšího Duka. Ten by měl být akční hrou s RPG prvky viděnou z vrchu mířící na PlayStation a stolní počítače a měl by běžet na Unreal Enginu. Ve své pouti Amerikou pak nebude zachraňovat nioho jiného než samotného prezidenta, před kým, to je snad všem ihned jasné – emzáci se blíží!

Zda je tato zpráva nějaký povedený hoax či tutovka, na to si budeme muset ještě minimálně tři týdny počkat, je ale pravda, že bychom dalšího (a především řádně povedeného) Duka viděli moc rádi. Přidáte se k nám s podobným přáním, nebo byste raději toho drsného blonďáka uložili k ledu a vyhlíželi hrdiny jiné?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama