Sony již prodala více jak 5 milionů PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony již prodala více jak 5 milionů PS4

Sony již prodala více jak 5 milionů PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 2. 2014 09:25 1
Reklama

Sony oznámila, že po světě již dokázala prodat více jak 5 milionů kusů konzole PlayStation 4. Tohoto čísla dosáhla konzole již tři měsíce po svém startu, čímž Sony více než dostála svému odhadu. Společnost plánovala vyexpedovat (nikoli prodat) prodejcům na pět milionů kusů konzole do konce aktuálního fiskálního roku, jenž končí posledním březnem.

Tyto cifry jsou navíc zveřejněné ještě před zahájením prodeje v domovském Japonsku, který je naplánován na 22. února. Prodejní čísla tedy jistě poskočí vzhůru, protože Japonci vcelku logicky konzoli od Sony upřednostňují a Xbox je v tamějším regionu vždy upozaděn. A zatím to vypadá, že nejenom tam – společnost NPD Group zabývající se výzkumem trhu tvrdí, že PlayStation 4 vyhrává i ve Spojených státech, a to údajně v poměru téměř dvě ku jedné. I tak ale Microsoft nesmutní, Xbox One se po svém startu prodává takřka dvakrát rychleji než jeho předchůdce.

A co vy, už nový PlayStation vlastníte? Nebo se snad raději zuby nehty držíte myši s klávesnicí či jen pokukujete po novém Xboxu, který k nám oficiálně dorazí až za několik měsíců?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama