Ancel mluví o Beyond Good & Evil 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ancel mluví o Beyond Good & Evil 2

Ancel mluví o Beyond Good & Evil 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 2. 2014 13:15
Reklama

Edge Online dnes uveřejnil fakta rozhovoru, na který jsme mnozí čekali jako na modré z nebe. Vyzpovídali francouzského game designéra Michela Ancela – otce Beyond Good & Evil a všichni jistě doufáme v to, že v budoucnu i otce série téhož jména.

Rozhovor samotný sice vyjde v tištěné podobě až za dva dny, již dnes ale víme to, že se tento rozhovor motá právě okolo očekávaného Beyond Good & Evil 2. A dočkali jsme se sice obvyklých slibů, i přesto máme ale chuť těmto věřit – přeci jen, přichází od zkušeného vývojáře a člověka, který nám již dokázal, že umí. Michel slibuje svět, který nás pohltí, ve kterém budeme svědky momentů, které v nás na dlouhou dobu zůstanou a celé to putování má mít dosud nepoznanou hloubku.

Nadále slibuje, že nás čekají velké a důležité volby s následky, které pocítíme. A vedle toho také vynáší roli designu a hry samotné nad úroveň grafické stránky. Inu, uvidíme, co z toho nakonec bude a především kdy – hra je ve vývoji již roky, krom jediného teaseru jsme ale ještě neviděli zhola nic. Zůstaňte naladěni, hned jak to půjde, budeme vás informovat o tom, co všechno lze z onoho interview vyčíst!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama