Sony vyšetřuje nefunkční PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony vyšetřuje nefunkční PS4

Sony vyšetřuje nefunkční PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 11. 2013 15:41 4
Reklama

Událost podzimu je tu a PlayStation 4 je tu. Nemůže však nikoho překvapovat, že někteří již hrají a hráli s předstihem a ti také pochopitelně hojně referují. A že to není vždy v tom nejlepším světle, to se přímo vybízí – nespokojený výkřik je přeci zpravidla hlasitější než ten spokojený.

Technická podpora zatím nebrala příliš zřetel na oficiálně ještě neprodané zboží, a tak se rozčilení fandové a hráči obracejí na internet. Někomu se objevily nestandardní barvy na displeji ovladače a konzole přestala reagovat, jindy přišel rovnou nefunkční kousek anebo například nastal problém s updatováním na nejnovější firmware. A to u takto drahého a očekávaného zařízení jistě zamrzí, na druhou stranu, který launch něčeho takto zásadního se obešel bez problémů?

Po lehké bouři v internetových diskuzích se ale zástupci Sony již dušují, že o problému ví a řeší jej. Potencionální kupce zároveň ujišťují o tom, že se jedná o „izolované incidenty“ a velmi malý počet konzolí v porovnání s již celkovým počtem vyexpedovaných zařízení. Inu, uvidíme!

Sony vyšetřuje nefunkční PS4
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama