playstation-4-vyjde-v-cr-13-prosince
Novinka PlayStation 4 vyjde v ČR 13. prosince

PlayStation 4 vyjde v ČR 13. prosince

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 10. 2013 07:01 4
Reklama

Na včerejší pražské prezentaci společnosti Sony bylo po dlouhé době úvah a spekulací odhaleno, že se konzole PlayStation 4 začne prodávat v Česku a na Slovensku 13. prosince. Původně se mluvilo o tom, že se dočkáme už koncem listopadu, pro Sony je ale podstatné, že se začne jejich nová konzole prodávat před Vánocemi: "Jsme skutečně nadšeni, že se nám podařilo vyhovět vysokým očekáváním hráčů, kteří trpělivě čekali na zprávu o uvedení platformy na trh," řekl Steve Foster z SCEE.

Sony rovněž zabodovalo s cenou konzole, která je pro ČR nastavena na 10 490 Kč a na Slovensku drží již známých 399 Euro. Vedle toho se bude od 13. 12. prodávat také bundle se hrou Killzone: Shadow Fall, za který zaplatíte 11 590 Kč, resp. 439 €. Obě edice budou nicméně obsahovat pouze jeden ovladač, za další zaplatíte vcelku vysokých 1499 Kč/59 €, vybrat si ale budete moci ze tří barevných kombinací - vedle klasické černé se začne prodávat také červený a modrý.

S příchodem nové konzole rovněž pokračuje podpora úspěšného programu PlayStation Plus, v rámci kterého můžete nejen využívat cloudové úložiště, případně multiplayer, ale dostanete se také k zajímavým hrám zdarma. Abyste si mohli službu vyzkoušet, nabízí Sony 14denní přístup pro všechny, především kvůli možnosti vyzkoušet si multiplayer nových titulů.

PlayStation 4 vyjde v ČR 13. prosince
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama