pracuje-se-na-novem-deus-ex-universe
Novinka Pracuje se na novém Deus Ex: Universe

Pracuje se na novém Deus Ex: Universe

Ondřej Švára

Ondřej Švára

3. 10. 2013 07:00
Reklama

Fanoušci dobrého herního sci-fi mají důvod k radosti. Ubisoft totiž oznámil, že je ve vývoji další hra z rodiny Deus Ex. Respektive celý herní svět, jenž by se měl v budoucnu objevit na různých platformách od konzolí přes PC až po mobily a tablety.

O novém Deus Ex psal na oficiálním blogu producent Eidosu Montreal David Anfossi. V článku "Vize budoucnosti Deus Ex", nastínil, jakým způsobem má autorské studio s látkou pracovat. Novou hru zatím představil jako kompletní herní svět nazvaný Deus Ex: Universe. Ten má posloužit jako základ nejen pro konkrétní next-gen hru, ale i pro další projekty v různých formách a velikostech.

Pracuje se na novém Deus Ex: Universe
i Zdroj: Hrej.cz

Universe (artwork výše) se má postavit tak, aby bylo snadno modifikovatelné do mnoha rozličných podob. S klasickým herním konceptem PC-konzole se tedy už v Ubisoftu nepočítá. Budoucí Deus Ex vyjde lidově řečeno na kdeco a že s námi v mnoha podobách vydrží hodně dlouho, je v podstatě jisté.

A bude nás bavit dokonce i v knižní podobě. Na motivy Universe by postupně měly vzniknout i romány, komiksy, povídky, však to znáte... Na Ubisoft se v tomto ohledu dá spolehnout. V minulosti několikrát deklaroval, že pokud už začne pracovat na nějaké značce, investuje do ní ohromné zdroje a obalí ji vším možným, aby se mu náklady vyplatily.

Krom zmínky o novém herním světě se Eidos rozepsal také o vydání speciální edice Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut. Ta měla sice původně vyjít jen na Nintendo WiiU, ale hráči si vydupali i PC port a verze pro další konzole. Vylepšená verze Human Revolution multiplatformně vyjde dvaadvacátého října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama