na-half-life-3-si-jeste-pockame
Novinka Na Half-Life 3 si ještě počkáme

Na Half-Life 3 si ještě počkáme

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 8. 2013 20:39
Reklama

S blížícím se příchodem nových konzolí zvedá hráčská obec obočí a mlčky pohazuje hlavou s nevyřčenou otázkou - kde je, sakra, Half-Life 3? Čekání na Godota už začíná být trochu únavné, na druhou stranu, neustálé rýpání do Valve také. Podle všeho ale vývojáři do tří počítat nezapomněli a na Half-Life 3 se skutečně pracuje. Tedy... no...tak trochu.

Podobně jako v případě nepřímého potvrzení Left 4 Dead 3 a Source 2 enginu pochází informace od člověka, který se zúčastnil tour po kancelářích Valve. Chlubí se tím na Redditu, jako důkaz svojí přítomností v domě vývojářů přikládá i pár fotek, o pravosti se ale musíte rozhodnout sami. Fakt je ten, že MyGuitarIsOnFire - jak zní přezdívka šťastlivce z Redditu - se na konci prohlídky přímo zeptal, jak se to má s Half-Life 3 a odpovědí mu bylo překvapivě otevřené: "Pokud bych vám cokoliv řekl, měl byste jen další otázky. Máme jen útržky. Kousky a části hry. Žádná struktura. Žádný příběh."

Nic fantastického za tím ale hledat nemusíte, v podstatě to odpovídá tomu, že se klubko vývojářů jednou sešlo u kafe, řekli si, že Half-Life 3 by mohl pokračovat takhle a takhle a zase se rozprchli k jiným projektům. Zřejmé ale zůstává, že žádný usilovný proces neprobíhá a hry se jen tak nedočkáme. Pokud jste tedy žhavili naději, poohlédněte se zatím po jiných hrách, tohle bude ještě na dlouhé lokte. Říkal někdo Duke Nukem Forever?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama