murdered-soul-suspect-na-videu
Novinka Murdered: Soul Suspect na videu

Murdered: Soul Suspect na videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 7. 2013 14:47
Reklama

Nejtěžší kriminální případ Ronana O'Connora je skutečný oříšek - jeho vlastní vražda. Bude tak muset vypátrat v limbu, co přesně vedlo k jeho nešťastnému konci a hlavně kdo v tom měl prsty (a olovo).

Po traileru zde nyní máme parádní a především dlouhé a komentované gameplay video ukazující samotnou náplň hry. Ukazuje nám hrdinu jako cynického drsňáka, leč, co naplat, je to nebožtík. A jako takový má docela omezené možnosti interakce nejen se svými ještě živými (a bývalými) kolegy, ale také s objekty našeho ještě teplého světa. Ovšem Městečko Salem, kde se hra odehrává je plné věcí nám skrytých - interakce se bude odehrávat za hranicemi našeho světa, a tady právě nastupuje ta atmosférická zábava protkaná mírumolovnými dušemi zesnulých i nepřátelskými démony.

Zkrátka a dobře, budeme se královsky bavit - ať už to zní jakkoli nesmyslně ve spojení s vlastní smrtí. Ronan totiž sice fyzicky moc nezmůže, dokáže se však vtělit do jiných - zapomeňme však na hrátky jako ve stařičkém Messiah - Ronan je i v tu chvíli dosti omezený. Hráč v tu chvíli bude moci tak akorát využívat smyslů svých hostitelů.

Slov ale bylo dost - usaďte se pohodlně a sledujte, tahle hra vypadá na po dlouhé době zase jeden originální počin!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama