killer-instinct-launchovym-titulem-xboxu
Novinka Killer Instinct launchovým titulem Xboxu

Killer Instinct launchovým titulem Xboxu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2013 19:45
Reklama

Jedním z launchových titulů Xbox One oznámených v rámci konference Microsoftu ještě před startem samotné E3 je i Killer Instinct - fanoušky vymodlený remake bojové klasiky z let devadesátých z produkce Nintenda. A nejde o launch titul jen tak ledajaký - tenhle totiž bude zdarma! Ovšem jak už to tak dneska bývá, není zdarma jako zdarma.

Projekt začal jako srdcovka několika interních a výše postavených hlav přímo v Microsoftu. Fanoušci původního dílu se sice mohou kroutit přiřazeným studiem - Double Helix Studios - to má za sebou v poslední době například skutečně tragickou nutnou herní adaptaci filmu Battleship. Faktem však je, že v tomto týmu jsou lidé, kteří pracovali nejen na různých jiných bojovkách, ale dokonce i na původním Killer Instinct. Druhá věc hodná zmínky je ta, že Double Helix s původními vývojáři ze studia Rare spolupracuje a konzultuje.

O výslednou kvalitu je tady snad postaráno dostatečně. Otazníky však budí platební model - lehce ořezaná hra a s jednou postavou (Jago) bude ke stažení zdarma, a jako taková půjde dokonce i dohrát. Nebo si hráči mohou koupit jakýsi season pass zaštiťující téměř vše. A konečně, finální možností je speciální edice season pass - ta obsahuje, samozřejmě, vše a ještě něco navíc.

A co vy, považujete toto za důstojný přístup k herní klasice?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama