podivejte-se-na-inovovane-bitky-v-nhl-14
Novinka Podívejte se na inovované bitky v NHL 14

Podívejte se na inovované bitky v NHL 14

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2013 11:14
Reklama

Sérii NHL, kterou tradičně připravuje společnost Electronic Arts, v letošním roce čeká několik zajímavých změn. NHL 14 má přinést realističtější kolizní systém, lepší bruslení, jednodušší kličky a zajímavější režim kariéry. Mezi další důležité novinky patří kvalitnější bitky, které jsou nedílnou součástí kanadsko-amerického pojetí ledního hokeje.

Tvůrci z EA Canada pro nový systém bitek používají technologii z bojové série Fight Night. Pohled kamery se tak oproti předešlým dílům změní na third-person, a tak dobře uvidíte i další párečky kohoutů, které se mnohdy na ledě utvoří. Vám ale půjde především o výhru ve vašem souboji – musíte se dobře krýt, uhýbat a využívat vhodných chvil k vlastnímu útoku.

Velký význam mají fyzické dispozice soupeřících jedinců – pokud si tak troufnete třeba na obřího Zdena Cháru, musíte počítat s jeho kilogramy a výškou. Dobré údery nově budou mít grafické následky, na obličejích dobitých hráčů se tak objeví modřiny a monokly, což vypadá velmi dobře. Když už bitku vyhrajete, budete ji moci oslavit různými způsoby a povzbudit tak nažhavené diváky.

Představu o nové podobě bitek si můžete udělat díky videu, v němž je názorně ukázáno, jak budou pěstní souboje hokejistů na kluzištích NHL 14 probíhat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama