rpg-lords-of-the-fallen-sazi-na-obtiznost
Novinka RPG Lords of The Fallen sází na obtížnost

RPG Lords of The Fallen sází na obtížnost

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 5. 2013 19:12 4
Reklama

Polská společnost City Interactive, která je známá především díky sérii Sniper Warrior, nelení a připravuje další tituly. Ten nejzajímavější pro ni tvoří německé studio Deck 13. Jde o fantasy RPG, o němž jsme se poprvé dozvěděli loni v dubnu, kdy bylo odhaleno pod dočasným názvem Project RPG. Dnes už má hra, která je ve vývoji bezmála dva roky, regulérní jméno – Lords of the Fallen.

RPG Lords of The Fallen sází na obtížnost
i Zdroj: Hrej.cz

RPG by mělo těžit především ze sázky na vysokou obtížnost a propracované souboje. „Náš tým připravuje Lords of the Fallen speciálně pro hráče, kteří mají rádi velké výzvy a chvíle, kdy je vše proti nim. Hra od prvních minut zaujme a uspokojí hlad hráčů po prozkoumávání každičkého koutu světa. Můžete se těšit na volné nastavování a vytváření vlastní postavy a souboje s některými z nejmocnějších nepřátel, jaké jste kdy viděli,“ řekl výkonný producent Tomasz Gop, jenž určitě bude chtít zúročit své zkušenosti z vývoje druhého Zaklínače.

Hlavní inspirací je ale RPG Dark Souls nebo série Borderlands – ta díky utváření vlastní postavy. Gop také slibuje atraktivní fantasy prostředí, kde budete jako hlavní hrdina Harkyn čelit selhání bohů, nepřízni osudu a řadě náročných rozhodnutí, která mají dramaticky ovlivnit příběh. Spoustu dalších informací se dozvíme už na konci tohoto týdne, protože v Německu o víkendu proběhne Role Play Convention.

Tvůrci RPG Lords of the Fallen v Kolíně nad Rýnem uspořádají panelovou diskuzi, v níž snad odpoví na další otázky. Uvedení hry na evropský trh můžeme očekávat někdy příští rok, a to na PC, Xbox One a PlayStation 4, což by mělo přinést i odpovídající grafickou kvalitu.

RPG Lords of The Fallen sází na obtížnost
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama