dark-souls-je-inspiraci-pro-dalsi-rpg
Novinka Dark Souls je inspirací pro další RPG

Dark Souls je inspirací pro další RPG

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 4. 2012 13:39
Reklama

Tomasz Gop byl jednou z nejvýraznějších postav polské společnosti CD Projekt. Po pěti letech, které strávil prací na různých projektech ze světa Zaklínače, se však loni v létě rozhodl změnit působiště a přijmout nové výzvy v další polské firmě City Interactive. Nyní konečně odhalil, na čem aktuálně pracuje.

Jde o akční RPG, které pod dočasným názvem „Project RPG“ připravuje německé studio Deck13 (např. Venetica, Jack Keane, série Ankh)). Hra je stále v rané fázi vývoje, přesto už nyní ale víme, že se hráč ocitne ve světě, který je 1000 let po smrti boha rozdělen na dvě poloviny. Jeho obří tělo totiž dopadlo na zem, kde vytvořila ohromné hory a rozdělilo svět na dvě strany, jejichž obyvatelé se svým chápáním světa úplně odlišují. Na začátku si tak budete moci vybrat, za kterou stranu budete hrát.

Autoři chtějí klást důraz na bojový systém, který je inspirovaný hrami Dark Souls, Kingdoms of Amalur a Batman: Arkham City. Bude tedy lehký na pochopení, zároveň ale nabídne potřebnou hloubku. Propracovaně mají působit také nepřátelé. Hlavní přitom nebude jejich vzhled, odliší se zejména chováním a bojovým stylem. Project RPG by měl vyjít příští rok, a to pro PC, Xbox 360, PlayStation 3.

Dark Souls je inspirací pro další RPG
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama