jak-to-bude-s-bazarovkami-na-xone
Novinka Jak to bude s bazarovkami na XOne?

Jak to bude s bazarovkami na XOne?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 5. 2013 16:40
Reklama

Je to necelý týden, co byla světu poprvé představena konzole Xbox One, a zatímco "obyčejní" uživatelé (z USA) chrochtí blahem nad tím, že budou moci sledovat všechny své seriály a sportovní přenosy, do toho si objednávat pizzu přes Skype a při čekání na udýchaného poslíčka ještě klábosit s Kinectem, hráči tak nadšení nejsou. Pravda, bylo by nefér odsoudit konzoli ještě před tím, než se ji dostane řádné představení na herním veletrhu E3, i tak se ale jeví rétorika Microsoftu bezprostředně po neslavné konferenci přinejmenším zvláštně.

Vezmeme-li to pohledem hráče, z dosud zveřejněných informací skutečně nemůže mít radost. Už jen překážky v hraní bazarovek jsou tím, co rozpaluje velkou spoustu lidí do běla a je vcelku logické, že se pídí po odpovědích. Zástupci Microsoftu včele s Larry Hrybem se ale bouří proti dezinformacím od nepřesných novinářů a vysvětlují, že všechno může být jinak. Škoda jen, že všichni vycházíme z oficiálních tiskových podkladů, které rozdává zmatený Microsoft... Kdo tu tedy dezinformuje a vlastně ani neví, jak to s těmi bazarovými hrami bude?

Jak to bude s bazarovkami na XOne?
i Zdroj: Hrej.cz

Co všechno před námi Hádankář Larry ještě tají?

Dobře, nechme toho, pravdou totiž je, že situace kolem bazarových her ještě ani zdaleka nedosáhla definitivního stádia. Nemusí platit poplatky, případně jejich výše, nemůsí platit nic a třeba budeme hrát jako doposud. Těžko soudit, zda Microsoft podlehl nátlaku hráčů, nebo to sami od začátku opravdu zamýšleli jinak a teď se to snaží shodit na novináře, je to ale ve výsledku jedno. Do toho všeho pak ještě vstupuje Larry Hryb, který slíbil upřesnění informací v blízké budoucnosti, což zní na jednu stranu slibně, na druhou stranu ale jen celou omáčkou odspodu zamíchal a pak utekl od plotny...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama