gran-turismo-6-na-ps4-prece-jen-dorazi
Novinka Gran Turismo 6 na PS4 přece jen dorazí

Gran Turismo 6 na PS4 přece jen dorazí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 5. 2013 14:53
Reklama

Jedním z největších překvapení včerejšího oznámení Gran Turisma 6 byl fakt, že hra primárně není určena pro očekávanou konzoli PlayStation 4, nýbrž pro jejího staršího bratříčka ze současné generace. Nakonec se ale pravděpodobně dočkají majitelé obou konzolí. „Verzi pro PS4 máme v hlavách schovanou pro budoucnost. Domníváme se však, že pro letošní předvánoční sezonu bude hru nejlepší vydat pro PS3,“ řekl pro GameSpot Kazunori Yamauchi ze studia Polyphony Digital.

Yamauchi bohužel neřekl, kdy by chystané nablýskané závody mohly vyjít na PlayStation 4. Zatím tvůrci mluví spíše o dalším obsahu pro PlayStation 3, který by měl vycházet každý měsíc po vydání. „Až si hráči důkladně Gran Turismo 6 zahrají, pak bude nejlepší čas pro vydání verze pro PS4, která vznikne úplně přirozeně,“ doplnil Yamauchi a přislíbil, že by mezi oběma verzemi mělo jít přenést uloženou pozici.

Přestože tak Gran Turismo 6 pro PlayStation 4 zatím oficiálně oznámeno nebylo, ve světle vyjádření duchovního otce této závodní série se zdá, že se chystaných závodů dočkáme i na něm. Pravděpodobně by mohlo jít o port s vylepšenou grafikou a všemi stahovatelnými balíčky.

První příležitost, kdy si hráči budou moci Gran Turismo 6 vyzkoušet, přijde v červenci, kdy tvůrci vypustí demoverzi. Pochopitelně vás o ní budeme informovat, jakmile japonští vývojáři zveřejní jakékoli podrobnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama