akcni-hit-the-last-of-us-bude-v-cestine
Novinka Akční hit The Last of Us bude v češtině

Akční hit The Last of Us bude v češtině

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 5. 2013 12:37 6
Reklama

Nedávno jsem zvěstoval, že koncem května si budou moci hráči stáhnout demoverzi očekávané survival akce The Last of Us. Dnes pokračuji ještě zajímavější zprávou. A to zejména pro české majitele Playstationu. Když si The Last of Us později koupí v plné verzi, budou mu dokonale rozumět díky zajištěné lokalizaci. Hra vyjde s českými titulky.

Podle Jakuba Holého z české pobočky Sony bychom se měli dočkat skutečně profesionální práce, která mimo jiné respektuje příběhová jména a pomístní názvy, takže se lokalizační tým rozhodl nepřekládat.

The Last of Us vychází exkluzivně pro Playstation čtrnáctého června. Vypráví o světě zničeném katastrofou, kterou způsobil neznámý "vegetační" virus. Ten postupně pohlcuje moderní svět divokou faunou a flórou. Je to taková megalomanská reminiscence na to, co se děje v ukrajinské Pripjati po výbuchu Černobylu. Virtuální katastorfa The Last of Us však bude okořeněna i agresivními zombíky. Právě tito "přeživší-nemrtví" se stanou bezprostřední hrozbou pro dvojici hlavních hrdinů - chlapáka Joela a mladou sečnu Ellie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama