majitele-simcity-dostanou-hru-zdarma
Novinka Majitelé SimCity dostanou hru zdarma

Majitelé SimCity dostanou hru zdarma

Erik Omar

Erik Omar

19. 3. 2013 09:07
Reklama

SimCity je hra rozporuplnější než režim v Čínské lidové republice. Na jednu stranu návyková hratelnost, na druhou nedodělky, bugy a v neposlední řadě (dnes už naštěstí vyléčené) problémy se servery. Společnost EA si je všeho vědoma a aby ukázala, že není tou zlou korporací, které by šla pro výdělek klidně i přes mrtvoly, rozhodla se všem majitelům SimCity darovat jednu hru dle výběru ze speciální nabídky. Ta čítá osm titulů, jmenovitě:

  • Battlefield 3
  • Bejeweled 3
  • Dead Space 3
  • Medal of Honor Warfighter
  • Mass Effect 3
  • Plants vs. Zombies
  • SimCity 4
  • Need for Speed Most Wanted

O darovací akci informovalo studio Maxis všechny majitele SimCity skrze omluvný email:

"Naši starostové v SimCity jsou pro tým Maxis ohromně důležití. Víme, že jsme se dopustili chyb, a proto bychom vám chtěli poděkovat za to, že jste s námi zůstali. Dobrou zprávou je, že jsme vyřešili všechny hlavní problémy a hráči si tak mohou hru opravdu vychutnávat. Dostáváme od vás, našich fanoušků, skvělé ohlasy, a proto víme, že mnozí s vás hraní a prozkoumávání SimCity ve zcela novém kabátě velmi baví.

Jako malý důkaz naší vděčnosti vám nabízíme zdarma jednu hru na PC ke stažení z Originu*. Starostové, kteří si svou kopii SimCity zaregistrují na Originu do 25. března, si budou moct tento týden vybrat hru zdarma, a to přímo v klientovi Origin na jejich PC prostřednictvím speciálního portálu. Tento portál k uplatnění hry zdarma budeme spouštět postupně v jednotlivých zemích, takže někteří z vás jej uvidí dříve než ostatní. Portál bude přístupný celosvětově všem nejpozději 22. března.

Nechceme, aby někdo z vás přišel o svou hru zdarma, takže mějte prosím na paměti, že si musíte zaregistrovat kopii SimCity do 25. března 2013 23:59 PST. Hru zdarma si pak musíte vybrat do 30. března 2013 23:59 PST. Další informace včetně pokynů, jak získat hru zdarma, a seznamu her naleznete v naší sekci Často kladené dotazy (FAQ). Dali jsme na seznam her zdarma i několik největších hitů z portfolia společnosti EA, takže si vyberte zcela podle svého vkusu. Tentokrát je to na nás!

S pozdravem, tým Maxis"

Nemyslete si však, že by porodní bolesti srazili prodejní čísla SimCity na kolena. Maxis, který na hře pod patronátem EA dělal, se o víkendu pochlubil rekordními údaji. Úctyhodný je např. počet prodaných kopií, který už přesáhl jeden milion. Celých 44% z toho se pak prodalo přímo přes Origin. Distribuční služba Origin navíc zaznamenala rekord v počtu online hráčů, když se ke svému účtu (převážně kvůli SimCity) v jeden moment přihlásilo 1,3 milionu hráčů.

Vedle statistik z prodeje byly zveřejněny i čísla ze samotné hry. Celkově bylo již postaveno přes 780 milionů budov, nahráno zhruba 15 milionů hodin a založeno necelých šest milionů měst.

Nepovedený start SimCity navzdory výše vypsaným úspěchům neustál šéf EA John Riccitiello, který ke 30. březnu rezignuje. Více v naší novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama