phantom-pain-je-hra-hidea-kojimi
Novinka Phantom Pain je hra Hidea Kojimi

Phantom Pain je hra Hidea Kojimi

Erik Omar

Erik Omar

15. 3. 2013 12:51
Reklama

Prakticky okamžitě po odhalení titulu Phantom Pain na předávání cen VGA 2012 se spekuluje o tom, že je titul nějakým způsobem spojený s Hideo Kojimou, respektive jeho sérií Metal Gear. Některé náznaky z prvního traileru jsme již shrnuli v tomto článku, nyní se však na internetu objevil možná největší důkaz a sice nové obrázky ze hry, na kterých je logo FOX enginu - nového enginu vytvořeného Kojima Productions.

Na Phantom Pain podle oficiálních informací pracuje švédské studio Moby Dick vedené údajným Joakimem Mogrenem. Jak už však možná někteří z vás odhalili, křestní jméno Joakim je anagramem jména Kojima.

S Joakimem pak udělal rozhovor známý videoherní novinář Geoff Keighley, který v podstatě potvrdil, že je celá věc vymyšlená - Joakim byl zafačovaný podobně jako postava v traileru a na otázky neodpovídal. Pouze prozradil, že se o hře více dozvíme na nadcházející GDC, což doplnil již zmiňovanými obrázky s logem FOX enginu. Když si Geoff loga všiml a upozornil na něj, reagoval Joakim takovým způsobem, že už vlastně celá věc žádnou záhadou není.

Oficiální odhalení celé šarády proběhne na GDC, která se bude konat od 25. do 29. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama