hrajte-s-profiky-starcraft-ii
Novinka Hrajte s profíky: StarCraft II

Hrajte s profíky: StarCraft II

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

15. 3. 2013 21:20 4
Reklama

K vydání očekávané epizody sci-fi realtimové strategie StarCraft II: Heart of the Swarm jsme pro vás připravili skutečně speciální Let's Play. Tentokrát totiž půjde o opravdové profi hraní. V akci uvidíte trojici hráčů ze starcraftovské sekce nejlepšího českého klanu eSuba. V podání profesionálů, kteří se hraní věnují jako sportovní disciplíně, tak uvidíte úplně jinou tvář druhého StarCraftu a budete si moci vychutnat, jak hrají Heart of the Swarm ti, kteří StarCraft znají jako své boty. Hvězdami našeho programu budou následující hráči:

Lukáš Vobecký – Jump (kapitán týmu)
Tomáš Bruštík – Harpner (hráč hlavního týmu)
Josef Otta – meny (hráč hlavního týmu)
Pavel Hušek – Veriol (hráč a kapitán Academy týmu)

Heart of the Swarm je prvním rozšířením StarCraftu II, které do singleplayerové části přidává zergskou příběhovou kampaň o rozsahu poctivých dvaceti misí a samozřejmě také bonusy do multiplayerové složky. Konkrétně jde o sedm nových jednotek (tři ze stávajících naopak scénu opustí) a úpravu dovedností některých jednotek a vlastností budov. Terranům přibude možnost využít Hellbata a Widow Mine, Protossové využijí služeb Mothership Core, Oracle a Tempest a Zergům přibude Swarm Host a Viper. Přibudou pochopitelně i nové mapy a další dílčí úpravy.

Exkluzivní příležitosti vidět v akci přední české hráče z klanu eSuba si můžete užít v pátek od 17 hodin. Staňte se svědky skutečně profesionálního Let's Play hry StarCraft II: Heart of the Swarm pouze na Hrej.cz:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama