black-ops-2-borti-prodejnostni-zebricky
Novinka Black Ops 2 bortí prodejnostní žebříčky

Black Ops 2 bortí prodejnostní žebříčky

Erik Omar

Erik Omar

15. 11. 2012 12:08 6
Reklama

To co znamená pro atletiku Usain Bolt, znamená pro videoherní průmysl Call of Duty. CoD totiž stejně jako Bolt umí bourat zdánlivě nezbouratelné rekordy. A kdo by si snad myslel, že neuvěřitelná čísla posledního CoD nebudou překonána, mýlil se a to tak, že hodně. Black Ops 2 totiž překonalo všechna očekávání, když se ho během půlnočního prodeje prodalo 1 milión kopií a to prosím v jednom jediném řetězci (konkrétně v GameStopu). Neuvěřitelné!

Když k tomu přidáme prodeje z celého dne a ze všech dalších amerických řetězců, vyleze nám dle odhadu analytiků něco mezi 6,5 milióny až 7,2 milióny prodaných kopií. Modern Warfare 3 se za první den prodalo 6,5 miliónů kopií, což znamená, že ho Black Ops 2 přinejmenším vyrovnalo (spíš překonalo).

MW3 minulý rok vydělalo 775 miliónů dolarů za prvních pět dní, respektive jednu miliardu dolarů za prvních šestnáct dní. Pravděpodobnost, že tato čísla Black Ops 2 překoná, je tak vzhledem k úžasnému startu velmi vysoká.

Ale dost čísel. Launch Black Ops 2 se neobešel bez problému, který se týká především majitelů PS3 verze (jakoby se z toho v poslední době stala tradice). Hráči si totiž stěžují, že hra zamrzá (zamrzání se prý objevuje i na dalších platformách, bohužel v případě PS3 je nejčastější). Activision se již nechal slyšet, že pracuje na nápravě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama