fallout-4-se-muze-odehravat-v-bostonu
Novinka Fallout 4 se může odehrávat v Bostonu

Fallout 4 se může odehrávat v Bostonu

Maggot

Maggot

20. 8. 2012 09:04 13
Reklama

Fallout 3 - Washington DC, Fallout: New Vegas - New Vegas, Fallout 4 - Boston... tvrdí neznámý zdroj na síti Reddit. Tentýž člověk říká, že jeho bratr je zaměstnancem MIT, kde se nedávno objevila Bethesda, která nejspíše připravuje čtvrtý díl svého oblíbeného postapokalyptického akčního RPG.

Vývojáři si údajně obcházeli Boston ze všech možných úhlů, fotili, mapovali památky a shromažďovali geografické, sociální a další důležité údaje. Zdroj se drží v anonymitě, jelikož je vázán mlčením a tak by mohl přijít o práci, podobně jako lidé kolem něho.

"Donáší se mi zprávy od přátel v Bostonu, kde žije i můj bratr a milovník Falloutu, že Bethesda obchází město a sbírá údaje k vývoji hry. Tato zpráva může být spekulativní, ty největší drby se ovšem týkají "Intitutu", který je tu dobře známý jako MIT a se kterým Bethesda spolupracuje." Existují hned dvě možnosti. Jedna z nich poukazuje na fakt, že tato zpráva je absolutní nesmysl, na kterém se chce někdo jen hezky zviditelnit.

Druhá teorie je taková, že se Bethesda může skutečně zajímat o zasazení hry do Bostonu, jelikož spolupráce s technickým institutem by jí mohla ve věcech výzkumu a vývoje značným způsobem pomoci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama