chysta-se-akce-podle-walking-dead
Novinka Chystá se akce podle Walking Dead

Chystá se akce podle Walking Dead

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 7. 2012 18:20
Reklama

Studio Telltale Games není jediným týmem, který vytváří hru podle komiksu a seriálu The Walking Dead. Další projekt založený na populární zombie značce totiž odhalil Activision. Půjde o first-person střílečku, kterou pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 vytváří studio Terminal Reality (naposledy Kinect Star Wars, dále např. BloodRayne Jam Rapstar a Ghostbusters: The Video Game). Termín vydání The Walking Dead Video Game je stanovený na příští rok.

Zápletka chystané akce je jasná. Svět postihla zombie apokalypsa a vy se jako jeden z přeživších pokusíte vyhledat bezpečí, a to v čase před startem seriálu. Hra by se měla zaměřit na Daryla Dixona, který je společně se svým bratrem Merlem na cestě do Atlanty. Zombíci jsou ale proti a vy se tak s nimi budete muset vypořádat. S nemrtvými si to můžete rozdat hezky na přímo, k dispozici ale budou i různé stealth prvky.

Hratelnost by měly ovlivňovat limitované zdroje, jimiž jsou jsou hlavně náboje a jídlo. Přislíben je rovněž kontakt s dalšími přeživšími, jejichž chování bude záviset také na vašich rozhodnutích. Zatím není jasné, zda tvůrci chystají i multiplayer, jistě by se ale nabízela kooperace. Už nyní se můžeme podívat na první trailer, který přikládáme:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama