spec-ops-the-line-bude-mit-kooperaci
Novinka Spec Ops: The Line bude mít kooperaci

Spec Ops: The Line bude mít kooperaci

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2012 14:04
Reklama

Společnost 2K Games na E3 oznámil kooperativní multiplayer pro střílečku Spec Ops: The Line. Tu do hry brzy po jejím uvedení na trh, tedy 29. června, doplní DLC, které tvůrci distribují bezplatně na všech platformách. Kooperace pro dva hráče má být doplňkem single-playerové kampaně. Půjde o sadu čtyř misí se specifickými úkoly, v nichž se hráči stejně jako v single-playeru ocitnou ve zničené Dubaji. každá z misí se odehraje v jiném prostředí a s jinými hrdiny. Ti budou bojovat nejen s nepřáteli, ale i s písečnými bouřemi, které ničí město.

Spec Ops: The Line nabídne také už dříve oznámený kompetitivní multiplayer, zaměřený na souboje dvou skupin složených z vojáků různých tříd. Jde o vojáky, které stále respektuje velení a ty zbylé, kteří už rezignovali a v Dubaji se pohybují na vlastní pěst. Obě skupiny čeká klasický týmový deathmatch, ale i dosud nepřiblížené módy, jako je Rally Point (King of the Hill) a Buried (boj o speciální místa). Ožívením by měly být právě písečné bouře, které znesnadní pohyb vojáků a také zakryjí mapu.

Zástupci 2K Games na E3 vypustili televizní trailer, který jsme pro vás česky otitulkovali, takže se rozhodně podívejte:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama