uefa-euro-2012-jako-datadisk-pro-fifa-12
Novinka UEFA Euro 2012 jako datadisk pro FIFA 12

UEFA Euro 2012 jako datadisk pro FIFA 12

Erik Omar

Erik Omar

29. 3. 2012 08:44
Reklama

Update: EA Sports právě DLC EA Sports UEFA Euro 2012 oficiálně potvrdilo.

„Tato hra osloví všechny fanoušky svých národních týmů, protože věrně zachycuje rivalitu mezi tradičními soupeři a přináší veškeré emoce turnaje UEFA EURO 2012. Používáme nejlépe hratelný titul série FIFA všech dob doplněný o živý digitální obsah podle nejdůležitějších událostí turnaje a nabízíme nový exkluzivní režim, který hráčům přinese originální a atraktivní výzvy,“ citují oficiální české stránky producenta Sebastiana Enriqueho.

Oficiální stránky dále prozrazují, že se DLC na distribučních kanálech objeví 24. dubna. Cena byla stanovena na 1800 MS bodů (X360), respektive 539 Kč (PS3). Na PC pak bude rozšíření k dispozici za 2500 FIFA bodů (pouze PC verzi obohatí CZ komentář).

Oficiální screenshoty najdete pod novinkou.

Původní zpráva: Velký fotbalový svátek aneb Euro 2012 je za dveřmi a my si můžeme gratulovat. Díky skvělému hereckému výkonu Honzy Rezka a poté obdivuhodným sportovním výkonům všech ostatních (ale i Honzy, abychom mu nekřivdili) se na fotbalovou akci roku podívá i naše zemička (po páté za sebou mimochodem).

Co to znamená pro hráče? Že si ještě před vydáním FIFA 13, kde se český nároďák určitě objeví, za tu naši partu zahraje. EA Sports totiž k akci klasicky chystá doprovodnou hru, tentokrát však méně klasicky ve formě rozšíření pro FIFA 12.

V minulosti jsme se při ME, popřípadě MS dočkali samostatného titulu za plnou palbu, ale letos je situace jiná. Na trhu jsou dva FIFA produkty (FIFA 12 a FIFA Street), které si vedou nadmíru dobře, a tak by byl vývoj třetího plnohodnotného titulu zbytečný.

Řešení skrze levnější DLC se nám tak velmi zamlouvá. Přece jen motivace hrát za národní mužstva po dohrání šampionátu upadne a co pak s plackou za tisíc korun.

MCV dále informuje, že rozšíření EA Sports UEFA Euro 2012 nabídne všech 53 národních týmů spadajících pod UEFA, osm oficiálních stadiónu a mód, v němž bude mít hráč za úkol dovést libovolný evropský stát k zlatu takříkajíc od píky. Datum vydání prozrazeno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama