gog-com-dnes-spusti-novou-verzi-webu
Novinka GOG.com dnes spustí novou verzi webu

GOG.com dnes spustí novou verzi webu

Maggot

Maggot

27. 3. 2012 09:46
Reklama

Server Good Old Games si právem našel oblibu v hráčské komunitě. Je totiž potvrzené, že hráči mají o retro hry stále zájem a rozhodně ne malý. GOG.com dokázal naplnit každého, kdo lačnil po trošce historie. Jak provozovatel před nějakým časem avizoval, server nyní přechází na další úroveň.

Krom kompletně nového designu se ty největší změny odehrávají přímo pod kapotou. Jako zákazníci zde nyní budete moci pořídit nejenom nestárnoucí klasiky, ale také nezávislé tituly a řada by měla přijít i na AAA hry, vyšlé minimálně před rokem.

Mezi první vlaštovky indie scény tedy patří například Trine 2 a The Whispered World, spolu s Machinariem, Darwinií a spoustou dalších. Distribucí velkých her chce CD Projekt, který portál provozuje, vyplnit mezeru na trhu, zároveň si ovšem chce zachovat svůj postoj k DRM ochranám uplatňovaných ve hrách - tituly distribuované skrze GOG nebudou jakoukoliv formu DRM ochrany obsahovat.

V průběhu dnešního dne tak Good Old Games kompletně změní svou tvář a filozofii. Rozhodně zůstaňte naladěni. Než se tak stane, můžete si osvěžit paměť starším teaserem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama