wii-u-neni-next-gen-tvrdi-pachter
Novinka Wii U není next-gen, tvrdí Pachter

Wii U není next-gen, tvrdí Pachter

Erik Omar

Erik Omar

12. 1. 2012 13:44 2
Reklama

Podle známého analytika Michaela Pachtera Microsoft nebere konzoli Wii U jako konkurenci pro svůj chystaný next-gen systém. Důvod je dle Pachtera jasný, Wii U je zkrátka Xbox 360 (myšleno výkonnostně) s dotykovým ovladačem, navíc za vyšší cenu než stál Xbox 360 v době uvedení na trh. Spolu s japonskou Sony podle něj Microsoft jede svou vlastní soutěž, a tak se Wii U nebojí.

"Jejich next-gen systém je current-gen. (...) Speciálně Microsoft se Wii U vůbec nebojí. Dívají se na Wii U jako na Xbox 360 s tabletem, který navíc bude pravděpodobně dražší než Xbox 360 v době launche," řekl suveréně Pachter.

Opět se opakuje historie, kdy Nintendo dává přednost originalitě před grafickým výkonem. Jestli se mu podaří uspět jako v případě prvního Wii, je momentálně ve hvězdách. Už teď je však jasné, že budou hry pro konzoli od Nintenda opět o třídu graficky horší než na konkurenčních konzolích.

Pachter diskutoval nejen o Wii U v pořadu stránky Tested.com, jehož záznam najdete pod novinkou. Vedle toho jsme přidali i další videomateriál z produkce Tested.com - jehož redakce momentálně obráží výstaviště v Las Vegas - a sice dojmy z očekávaného handheldu PS Vita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama