vyvojar-l-a-noire-tvori-devku-orientu
Novinka Vývojář L.A. Noire tvoří Děvku Orientu

Vývojář L.A. Noire tvoří Děvku Orientu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

28. 11. 2011 08:58 2
Reklama

Australská producentská firma Kennedy Miller Mitchell Interactive vydá někdy v budoucnu hru nazvanou Whore of the Orient. Snad krom odvážného jména, které asi nakonec nebude použito, protože v překladu znamená Děvka Orientu, by na tom nebylo nic zajímavého. Jenže hru má vyvíjet Brendan McNamara, kontroverzní šéf sedmiletého vývoje detektivky L.A. Noire, po níž zkrachovalo studio Team Bondi, a to už nás zajímá maximálně.

McNamara před dvěma týdny avizoval, že začíná psát scénář nové hry, ale nic dalšího prozradit nechtěl. Až nyní tedy rouška tajemství padá a je navíc evidentní, že novou hru bude paradoxně zase vyvíjet mnoho lidí zodpovědných za L.A. Noire. Ti totiž stejně jako McNamara utekli po krachu Teamu Bondi právě pod křídla KMM, neboť v čase upadajícího herního průmyslu v Austrálii je to jeden z mála zaměstnavatelů se silným zázemím a dostatečnými finančními zdroji pro kreativní lidi. Společně s ex-zaměstnanci Teamu Bondi se v producentské firmě sešli tvůrci Homefrontu ze zrušeného Krome Studios.

Vývojář L.A. Noire tvoří Děvku Orientu
i Zdroj: Hrej.cz

Nějaké další detaily o Whore of the Orient nejsou známy. Oficiálně nebyl odhalen ani hlavní žánr. Z dřívějších McNamarových prohlášení je zřejmé jenom to, že půjde o vysokorozpočtový titul s rozsahem podobným jako u L.A. Noire.

Budeme-li však spekulativně odvozovat informace ze samotného názvu, známe už asi místo určení děje. Čeká nás výlet do Asie, konkrétně do Šanghaje, protože právě nejlidnatější město Číny si nelichotivou přezdívku Děvka Orientu vysoužilo kvůli promiskuitě, opiovým doupatům a brutálním střetům místních triád z dvacátých let minulého století. Pořádek tu udělali až komunisté. Pravda, námět je to jako hrom.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama