vyvojar-minecraftu-slovickari-u-scrolls
Novinka Vývojář Minecraftu slovíčkaří u Scrolls

Vývojář Minecraftu slovíčkaří u Scrolls

Maggot

Maggot

25. 10. 2011 09:09
Reklama

O titulu Scrolls, který byl terčem širého zájmu médií díky kauze Bethesda vs. Mojang, se mluví již dlouho. Bavíme se tu o fantasy titulu, který pochází od stejného autora jako vele oblíbený Minecraft. Od počátku vývoje se tak nějak podvědomě počítá s tím, že hra vyjde v regulérní Free-2-Play podobě, bude tedy zdarma dostupná a hráči si mohou finančními injekcemi její obsah dále rozšiřovat. Markus "Notch" Persson přiznal, že slovní spojení F2P není v jeho očích ale úplně ideální, pakliže půjdete do důsledků, plně nevystihne model hry.

„Snažíme se najít takový model, ve kterém prakticky neexistuje maximální hranice vašich útrat, s čímž souvisí následný apel na hráče, aby utratili více peněz. Spousta psychologických nástrah je po čase tak jako tak prolomená a vy skončíte u hry, která připomíná výherní automaty spíše než Half Life 2,“ vyjádřil se Markus. Snahy vývojářů tak směřují spíše k navození takové atmosféry, při níž budete moci utratit peněz kolik chcete s pocitem, že kdykoliv můžete přispět více. „Nebudeme hru nazývat jako Free-2-Play, jelikož zkrátka není volně přístupná,“

Slovíčkaření? Definitivně! Pakliže se ovšem slovíčkaří s penězi, je velice důležité správně definovat význam svých slov a idejí, jelikož správná rétorika může znamenat i solidní finanční výsledky a opačně. Nic to nemění na tom, že Scrolls vychází příští rok a oficiálně si zachovají tento název. Vývojáři si samozřejmě neodpustili malé píchnutí a v poslední době oblíbení dráčci se objevují i v Minecraftu, viz. níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama