ps-vita-ma-prilakat-i-mobilni-hrace
Novinka PS Vita má přilákat i mobilní hráče

PS Vita má přilákat i mobilní hráče

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 8. 2011 11:24 2
Reklama

Sony je přesvědčeno, že se brzy "potká" s mnoha hráči přenosných platforem, zejména smartphonů a tabletů. Nebude to přitom setkání na bázi nějakého veletrhu. Sony chce masy hráčů z mobillních platforem u sebe přivítat prostřednictvím nového handheldu PS Vita.  Zní to podivně, ale manažer Sony John Koller má v zásobě několik agrumentů s nimiž se snaží oponovat názorům, že pro zařízení jako je Vita v současnosti neexistuje adekvátní trh. Že není pro nikoho.

Koller předpokládá, že hráči u mobilních her v příštích letech nezůstanou jenom proto, že s nimi rychle a bezstarostně zabijí nějaký čas na autobusové zastávce. Nakonec stejně (zase) přijdou na chuť i větším a propracovanějším hrám a to právě na PS Vita, které je má přilákat zcela novými způsoby ovládání přes dotykový systém, kamery a gyroskopy.

"V tom je síla tohoto handheldu. Přináší nové, unikátní zážitky z hraní. Hráče, kteří touží po dospělých titulech už máme na PSP, ale Vita je jiná. Je pro všechny. Má potenciál zaujmout široké spektrum lidí bez rozdílu herních návyků," říká Koller. Také si to myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama