sympaticka-vila-dhaila-zachranuje-svet
Novinka Sympatická víla Dhaila zachraňuje svět

Sympatická víla Dhaila zachraňuje svět

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 8. 2011 17:57
Reklama

Kanadský vývojářský tým Wild Games Studio Inc pilně připravuje svou prvotinu, akční RPG Dhaila´s Adventures, jehož hlavní hrdinkou je malá víla Dhaila. Sympatická zelenooká dívka žije ve fantasy světě Martania, který trpí pod nadvládou tyranského Dysana. Právě s ním bude Dhaila bojovat, čeká ji ale také odhalování tajemství o svém původu, a naplňování jejího osudu.

Osiřelá Dhaila není jen tak ledajaká víla, má totiž spoustu speciálních schopností. Kupříkladu umí převzít DNA všech živých bytostí a dočasně se na ně přeměnit. Jako zbraně může využívat světlo, levitaci a další magické schopnosti. Hratelnost tak bude založená na soubojích s různými příšerami, vedle boje z third-person pohledu se ale můžete těšit také na řečení různých puzzlů. Oživením by měla být kooperace, kdy se druhý hráč může zmocnit libovolného charakteru a pomáhat s ním Dhaile.

Tvůrci slibují zajímavý a živý otevřený svět, který je ale z velké části poroben tyranskému Dysanovi a jeho drakům. V rozmanitém prostředí si užijete přes 30 hodin zábavy. Momentálně probíhá betatest, do nějž se můžete zkusit přihlásit na oficiálních stránkách projektu. Plná verze Dhaila´s Adventures by měla vyjít pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 v březnu příštího roku. Přikládáme dostupná videa, která představí jak hratelnost, tak grafickou stránku projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama