strategie-rock-of-ages-miri-na-steam
Novinka Strategie Rock of Ages míří na Steam

Strategie Rock of Ages míří na Steam

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 8. 2011 10:21
Reklama

Letošní léto je nabité zajímavými nezávislými tituly. Po vynikajících kouscích jako je Limbo, Bastion nebo Trauma se vydání na PC dočká také strategie Rock of Ages, kterou chilské studio Ace Team odhalilo loni na E3. Autoři Zeno Clash svůj nový projekt vydají prostřednictvím Steamu 31. srpna za 8 euro, díky předobjednávce nyní můžete ušetřit 10 procent.

Rock of Ages na sebe strhává pozornost jak díky lákavé hratelnosti, tak díky grafickému zpracování. Jde o rychlou strategii pro dva hráče, která je inspirovaná žánrem tower defense. Hráči na sebe vzájemně posílají ohromné balvany, jednou jim brání stavěním různých věžiček a překážek, podruhé jimi útočí. Tvůrci ale upozorňují, že hra má hloubku, díky níž vydrží i zkušenějším pařanům.

Originální a chytlavý herní koncept vyniká díky grafice, která se bude lišit podle různých historických období. Pět různých stylů ovlivní architekturu, hudbu a celkovou atmosféru hry. Tu už můžete nasát sami díky několika trailerům, které najdete v informačním pásu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama