predstaveni-akce-the-cursed-crusade
Novinka Představení akce The Cursed Crusade

Představení akce The Cursed Crusade

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 8. 2011 13:45
Reklama

Francouzské studio Kylotonn Entertainment v tichosti připravuje historickou akci The Cursed Crusade, která se bude snažit zaujmout zajímavým námětem. Ocitnete se tak na přelomu 12. a 13. století, kdy se s prokletým templářem Denzem de Baylem při čtvrté křížové výpravě pokusíte najít otce, jenž se ztratil při předchozí výpravě.

Na cestách po středověkých městech v Evropě i Orientu ve 40 misích narazíte na velké množství nepřátel. Proti jejich pařátům budete moci použít přes 130 zbraní, 16 bojových technik a speciální templářské schopnosti. Tvůrci slibují i možnost využít prostředí a vhodit tak nepřítele třeba do studny. Spoustu akčních scén oživí ještě aktuální trend podobných akčních rubaček – kooperace. K vašemu putování se tak může připojit zlodějíček Esteban, a to buď pomocí lokálního split-screenu nebo online multiplayeru.

Zajímavá third-person akce od zatím nepříliš neznámého francouzského týmu nám tematikou i hratelností nápadně připomíná nedávnou vydanou akční adventuruThe First Templar. Pokud dopadne alespoň podobně, jistě si své fanoušky za budgetovou cenu, kterou tvůrci plánují, najde. The Cursed Crusade vyjde 11. října pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Sledujte čerstvý trailer z GamesComu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama